Παναθηναϊκός: Αγώνα δρόμου για Άρη ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Αγώνα δρόμου για Άρη ο Σένκεφελντ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Αγώνα δρόμου για Άρη ο Σένκεφελντ

bet365

Η μαγνητική του Ολλανδού στόπερ έδειξε θλάση πρώτου βαθμού και έχει κάποιες πιθανότητες να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ξεκαθαρίζει στο τέλος της εβδομάδας. Έτοιμος ο Νιάς.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ολλανδός στόπερ του Παναθηναϊκού έκανε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού, επί της ουσίας ένα τράβηγμα, που δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν θέλει με τίποτα να χάσει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη και θα ξεκινήσει αγώνα δρόμου με θεραπείες για να προλάβει.Έχει κάποιες πιθανότητες και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει προς το τέλος της εβδομάδας.

Από κει και πέρα, ο Σεχ Νιάς έκανε ακτινογραφία στον καρπό, ήταν καθαρή και δεν υπάρχει κανένα θέμα για την συμμετοχή του στο κρίσιμο ματς με τους κίτρινους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα