Μπουχαλάκης: «Δεν υπάρχει τίποτα για το συμβόλαιό μου»

Μπουχαλάκης: «Δεν υπάρχει τίποτα για το συμβόλαιό μου»

Δημήτρης Σαμόλης
Μπουχαλάκης: «Δεν υπάρχει τίποτα για το συμβόλαιό μου»

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί, ενώ κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το συμβόλαιό του και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Μετά τη νίκη (3-1) επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, που σφράγισε την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του και το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους», λέγοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα ακόμη...».

Ακολούθως κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική που έχει δεχτεί: «Είναι το αγαπημένο χόμπι με το παραμικρό λάθος, ατυχία και αστοχία. Όλοι που είναι απέξω το κάνουν, είναι το πιο εύκολο πράγμα. Όλα τα παιδιά που δεχόμαστε κριτική πρέπει να δουλεύουμε και να μην δίνουμε σημασία. Οι Έλληνες παίκτες αδικούνται στη χώρα τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1: Ο Θρύλος τα έχει 46! (vids)

Σαμπράκος - Κωνσταντινίδης σχολιάζουν τα play off! (gTV)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι πανηγυρισμοί των ερυθρόλευκων για την κατάκτηση του τίτλου (vid)

Oλυμπιακός: Χασάν με το καπνογόνο στο χέρι (vid)

Μαρτίνς: «Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον κόσμο μας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα