ΑΕΚ: Τη Δευτέρα η εκτίμηση για Βασιλαντωνόπουλο και Αλμπάνη

ΑΕΚ: Τη Δευτέρα η εκτίμηση για Βασιλαντωνόπουλο και Αλμπάνη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Τη Δευτέρα η εκτίμηση για Βασιλαντωνόπουλο και Αλμπάνη

bet365

Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ ένιωσαν ενοχλήσεις στο Κλεάνθης Βικελίδης και η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί τη Δευτέρα (12/4) από το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης.

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη επικρατώντας με 3-1 του Άρη βγάζοντας αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Η Ένωση πήρε μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ παρότι αντιμετώπιζε πολλές απουσίες λόγω των αρκετών τραυματισμών που έχουν προκύψει και φτάνουν σε διψήφιο νούμερο!

Πάντως, οι τραυματισμοί δεν έλειψαν ούτε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στην προθέρμανση ο Χρήστος Αλμπάνης ένιωσε ενοχλήσεις με συνέπεια την τελευταία στιγμή να αντικατασταθεί στην ενδεκάδα από τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ενώ στο 59' και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος αποχώρησε με ένα σφίξιμο για να περάσει στη θέση του ο Μάριο Μιτάι.

Στην ΑΕΚ ευελπιστούν τα δύο νέα αυτά προβλήματα να μην είναι κάτι ανησυχητικό, ωστόσο η κατάσταση τόσο του Βασιλαντωνόπουλου όσο και του Αλμπάνη θα εκτιμηθεί τη Δευτέρα (12/4) από το ιατρικό επιτελείο των κιτρινόμαυρων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα