Novileague: Φινάλε 3ης περιόδου με Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Novileague: Φινάλε 3ης περιόδου με Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

bet365

Η δράση στην ανανεωμένη Novileague συνεχίζεται!

Η αυλαία της 3ης περιόδου στον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet πέφτει σήμερα, με το ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (11/04, 19:30), από την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Ο Ολυμπιακός μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο μεταξύ του ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδος, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς μετράει πλέον οκτώ διαδοχικά παιχνίδια δίχως ήττα στις εγχώριες υποχρεώσεις του (5-3-0) και υπό προϋποθέσεις μπορεί να κατακτήσει από αυτή την αγωνιστική το πρωτάθλημα.

Ένα ακόμα στοιχείο το οποίο χρήζει αναφοράς, είναι οι επιδόσεις των «ερυθρόλευκων» στο Φάληρο. Η πιο πρόσφατη ήττα τους χρονολογείται τον περασμένο Ιούλιο, έκτοτε παραμένουν αήττητοι σε 17 αναμετρήσεις (16-1-0), διατηρώντας το μηδέν στην άμυνά τους σε 13 περιπτώσεις!

Ο Παναθηναϊκός μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί του ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μπήκε για τα καλά στο κόλπο του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, συνεχίζοντας παράλληλα την αγωνιστική άνοδό του. Βέβαια, για να διατηρηθεί στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας οφείλει να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις του, καθώς μακριά από τη Λεωφόρο αγνοεί τη νίκη από τις 6 Φεβρουαρίου (0-1-3 έκτοτε).

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αγώνων, οι «πράσινοι» έχουν το παράσημο ότι είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε τον Ολυμπιακό φέτος στην Ελλάδα. Πάντως, στην έδρα των Πειραιωτών, ο Παναθηναϊκός δεν έχει βγάλει διπλό από το 2014, έκτοτε μετράει έξι ήττες και δύο ισοπαλίες.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά σκορ μεταξύ τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» (από το 2000): 1-1 (6), 1-0 (5), 3-0 (2)

  • Πρώτοι σκόρερ στα μεταξύ τους παιχνίδια: Ελ Αραμπί (3), Φορτούνης (2)

  • Πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων (συνολικά): Ελ Αραμπί (24), Χασάν (13), Μασούρας (10) – Μακέντα (9), Καρλίτος (6)

  • Πιο συχνά σκορ στην φετινή Super League: 1-0 (26), 0-1 (22), 1-1 (21), 2-1 (18), 0-0 (18)

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα