Άρης: Μαζεύει συμμετοχές ενόψει ΑΕΚ

Άρης: Μαζεύει συμμετοχές ενόψει ΑΕΚ

Gazzetta team
Άρης: Μαζεύει συμμετοχές ενόψει ΑΕΚ

bet365

Με τρεις απουσίες άρχισε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική των Playoffs.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει να διαχειριστεί προβλήματα πέραν των γνωστών απουσιών των Έργκους Κάτσε, Γιοχάν Μπεναλουάν και Νικόλα Ιωάννου. Οι δύο πρώτοι δεν έχουν πολλές πιθανότητες επιστροφής στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ τουλάχιστον για τον Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό αναμένεται η επανεκτίμηση της κατάστασής του έπειτα από τον τραυματισμό του (μερική ρήξη έσω πλάγιου στο αριστερό γόνατο) ούτως ώστε να προσδιοριστεί πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Νικόλα Ιωάννου ο οποίος επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κύπρου.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι… «στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία, αερόβιο τρέξιμο, passing game και rondo game για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το δεύτερο γκρουπ) με τους Εργκυς Κάτσε, Γιόχαν Μπεναλουάν και Νικόλα Ιωάννου να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα