«Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να ακουμπήσει κανείς!»

«Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να ακουμπήσει κανείς!»

Γιώργος Τσακίρης
«Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να ακουμπήσει κανείς!»

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μια στημένη διαδικασία, ενώ τονίζουν πως δεν πρόκειται καν για παραπομπή της ΠΑΕ ή του Δημήτρη Μελισσανίδη. «Πρόκειται για εντελώς αστεία υπόθεση που δεν μας προκαλεί την παραμικρή ανησυχία».

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Αμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την διαρροή που θέλει το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Ανδρέα Αθανασίου να έχει εισηγηθεί τον ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο του Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και αφαίρεση 10 βαθμών από την Ενωση.

Από την πλευρά της λοιπόν η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως πρόκειται για μια στημένη διαδικασία, ενώ τονίζουν πως δεν πρόκειται καν για παραπομπή της ΠΑΕ ή του Δημήτρη Μελισσανίδη, παρά μόνο για μια εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή που θα αποφασίσει αν θα γίνει η παραπομπή.

Η ΑΕΚ αναφέρει πως το πόρισμα βασίζεται σε όσα κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας για υποθέσεις του 2016 και οι οποίες έχουν ήδη κριθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Οπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Ένωσης, δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά ακόμα και η διαρροή της εισήγησης του Αθανασίου, αφού η διαδικασία είναι ακόμα πλήρως εμπιστευτική και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί με την οριστική παραπομπή στο ακροατήριο εν αναμονή των υπομνημάτων των όσων κατηγορούνται μέχρι να κάνει η Επιτροπή Δεοντολογίας την τελική της εισήγηση. Και η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να στραφεί και εναντίων της Επιτροπής για παραβίαση της εμπιστευτικότητας της διαδικασίας.

Πιο συγκεκριμένα, στις 23 Μαρτίου στις 13:10 η ΑΕΚ έλαβε e-mail ότι γίνεται διερεύνηση μίας καταγγελίας ενός ανύπαρκτου σωματείου (την Ένωση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας) στις 14:48 νέο e-mail ότι η διερεύνηση ολοκληρώθηκε και στις 30 Μαρτίου, επτά μέρες μετά (!) πήγε στην ΑΕΚ ολόκληρο πόρισμα 65 σελίδων του εισηγητή-ερευνητή της υπόθεσης Ανδρέα Αθανασίου που μας εμπλέκει στις καταγγελίες για παρατυπίες στις εκλογές κάποιων ΕΠΣ με παντελώς έωλα νομικά επιχειρήματα και αστήρικτα συμπεράσματα.

«Η έρευνα περιέχει παντελώς κατασκευασμένες ιστορίες, χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα. Πρόκειται για εντελώς αστεία υπόθεση που δεν μας προκαλεί την παραμικρή ανησυχία και θα την αντιμετωπίσουμε περνώντας στην αντεπίθεση και στρεφόμενοι εναντίον όλων όσοι επιχείρησαν εκτελώντας εντολές να σπιλώσουν την ομάδα μας».

Χαρακτηριστικό είναι ότι αυτό το -10 για την ΑΕΚ δεν προβλέπεται πουθενά, όπως και το συγκεκριμένο αδίκημα από τον Κώδικα Δεοντολογίας (που μιλάει για δωροδοκία και αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα) ενώ είναι παντελώς αστήρικτη και δεν προκύπτει από πουθενά είναι η εμπλοκή Μελισσανίδη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας. Οι άνθρωποι του δικεφάλου μόλις διάβασαν τα δημοσιεύματα έλεγαν: «Στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς».

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν θα αρκεστεί στο ρόλο της αντιμετώπισης των αστείων κατηγοριών και της εμπλοκής της σε μία ανύπαρκτη ιστορία αλλά θα βγει στην αντεπίθεση και θα καταγγείλει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην ελληνική δικαιοσύνη.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED