Τα τέσσερα bets που ξεχωρίσαμε για τα play out

G-Betting G-Betting
Τα τέσσερα bets που ξεχωρίσαμε για τα play out

bet365

Επιστροφή στην Super League Interwetten και η G-Betting ξεχώρισε τα τέσσερα bets από τα play out του Σαββάτου.

Εθνικές τέλος και επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Και με play out (το Σάββατο) και με play off (την Κυριακή). Με ματς που μπορούν να κρίνουν μια κατηγορία ή την έξοδο στην Ευρώπη.

Αρχή σήμερα με τα play out. Τέσσερα ματς εκ των οποίων το ένα μπορεί να εξελιχθεί κρισιμότατο. Αυτό ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Παναιτωλικό. Η G-Betting επιστρέφει μαζί με την Super League Interwetten και προτείνει τέσσερα σημεία από τα τέσσερα ματς.

Ξεκίνημα από το Περιστέρι. Ουσιαστικά στο βαθμολογικά αδιάφορο ματς της μέρας. Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία οπότε θα πάμε σε ένα ματς με γκολ γιατί η απόδοση είναι τρομερά ελκυστική. Να σημειωθούν περισσότερα από δύο γκολ το βρίσκουμε στο 2.45 και θα το επιλέξουμε.

Κρίσιμο ματς στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ «καίγεται» για τη νίκη αλλά εκτός από την τρομερά μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος έχει και πάρα πολλούς τραυματισμούς. Ο ΠΑΣ ναι μεν έχει το μυαλό του στο Κύπελλο αλλά είναι καλύτερη ομάδα, πιο δουλεμένη και το Χ2 διπλή ευκαιρία το βρίσκουμε σε απόδοση 1.57.

Το μεγάλο ματς της ημέρας. Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ενας Παναιτωλικός που έχασε από το πρώτο ημίχρονο από τη Λαμία δειχνει να ψάχνεται με τον Δέλλα στον πάγκο την ίδια ώρα που η ΑΕΛ είναι ολοένα και καλύτερη με τον Φέστα στον πάγκο. Θα πάμε με την έδρα και τον άσο τον οποίο τον βρίσκουμε σε απόδοση 2.05.

Κλείνουμε με το Λαμία-Βόλος. Η Λαμία είναι με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα των play out από τελευταία έχει βάλει τρεις ομάδες από κάτω της, έκανε τρομερή νίκη μέσα στο Αγρίνιο και ουσιαστικά αν νικήσει και τον Βόλο θα έχει κάνει τεράστιο βήμα για την παραμονή της. Τον άσο τον βρίσκουμε σε απόδοση 1.90

Οι επιλογές για τα play out

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΛ-Παναιτωλικός

Λαμία-Βόλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting