ΑΕΚ – Ολυμπιακός απόψε στην Novileague

Gazzetta team
ΑΕΚ – Ολυμπιακός απόψε στην Novileague

bet365

Η 3η περίοδος στην ανανεωμένη Novileague συνεχίζεται!

Τα playoffs της Super League επιστρέφουν στην δράση μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων. ΑΕΚ-Ολυμπιακός το ζευγάρι της 52ης αγωνιστικής στον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet, σε μία αναμέτρηση όπου το βαθμολογικό κίνητρο είναι -κατά βάση- στην πλευρά των «κιτρινόμαυρων».

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Η βαριά ήττα στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ (3-1) προκάλεσε αναταράξεις στο εσωτερικό της ΑΕΚ, με τα κεφάλαια προπονητής και μεταγραφές να επανέρχονται στο προσκήνιο. Ο «δικέφαλος» βλέπει τον στόχο της 2ης θέσης να απομακρύνεται, όχι λόγω διαφοράς (-3), αλλά εξαιτίας της μέτριας αγωνιστικής παρουσίας του.

Το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ μετράει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια του (1-2-3), σε όλες τις διοργανώσεις, διάστημα στο οποίο κράτησε μονάχα μία φορά απαραβίαστη την εστία του. Ακόμα και στο Ο.Α.Κ.Α όπου τα αποτελέσματα είναι καλύτερα, πίσω δέχτηκε ακριβώς δύο γκολ στις 4 από τις 5 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις του.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει ουσιαστικά τον τίτλο, με το +19 από τους διώκτες του να μην επιτρέπει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Προ διακοπής, το αήττητο σερί των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα ήταν στους 5 αγώνες (4-1-0), με τον Κώστα Φορτούνη να κάνει την διαφορά με 3 γκολ και 1 ασίστ σε αυτή την χρονική περίοδο.

Όσον αφορά την παράδοση, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παραμένει αήττητη από το 2018 κόντρα στην ΑΕΚ, αριθμώντας έκτοτε 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, ανεξαρτήτως έδρας. Στο πλαίσιο της Super League στο Ο.Α.Κ.Α οι 3 από τις 4 τελευταίες συναντήσεις τους έληξαν ισόπαλες.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά μεταξύ τους σκορ με γηπεδούχο την ΑΕΚ (από το 2000): 1-1 (4), 2-1 (3), 1-2 (3), 0-1 (3), 1-0 (3)

  • Πρώτοι σκόρερ στα μεταξύ τους ματς: Σιμοές (1), Τσιγκρίνσκι (1), Μάνταλος (1) - Φορτούνης (6), Καμαρά (4), Ελ Αραμπί (3)

  • Πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων φέτος (συνολικά): Ανσαριφάρντ (11), Ολιβέιρα (10) – Ελ Αραμπί (23), Χασάν (12)

  • Πιο συχνά σκορ φέτος στην Super League: 1-0 (26), 0-1 (22), 1-1 (18), 0-0 (18), 2-1 (17), 2-0 (15)

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα