ΟΦΗ: Οριστικά νοκ άουτ ο Ντε Γκούζμαν

ΟΦΗ: Οριστικά νοκ άουτ ο Ντε Γκούζμαν

Gazzetta team
ΟΦΗ: Οριστικά νοκ άουτ ο Ντε Γκούζμαν

bet365

Ο Ολλανδός χαφ δεν υπολογίζεται από τον Νιόπλια για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Οριστικά νοκ άουτ για τον ΟΦΗ από το ματς του Σαββάτου (3/4) με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα τέθηκε ο Ντε Γκούζμαν, καθώς ο Ολλανδός χαφ δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (1/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου (3/4) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Jonathan De Guzman και Απόστολος Γιάννου, ενώ οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi και Luc Castaignos έκαναν θεραπεία.
Ο Πασχάλης Στάικος δεν προπονήθηκε.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ευκινησίας στο γυμναστήριο και ασκήσεις κατοχής στο γήπεδο.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (2/4), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα