Ακόνορ: «Γιατί να μη μείνει ο Μπάμπα στον ΠΑΟΚ;»

Gazzetta team
Ακόνορ: «Γιατί να μη μείνει ο Μπάμπα στον ΠΑΟΚ;»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γκάνας, Τσαρλς Ακόνορ αναφέρθηκε στην αγωνιστική παρουσία του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα και το πόσο τον έχει βοηθήσει η παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γκάνας, Τσαρλς Ακόνορ, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μίλησε για τον 26χρονο αμυντικό του ΠΑΟΚ και την μέχρι τώρα παρουσία του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5:

Πόσο δύσκολο ήταν για την Γκάνα να προκριθεί στο Κόπα Άφρικα και πόσο βοήθησε ο Μπάμπα:

«Ήταν πραγματικά δύσκολο και μεγάλη πρόκληση. Θα ξέρετε ότι λόγω κορονοϊού αντιμετωπίσαμε μεγάλα προβλήματα. Είχαμε σοβαρό θέμα με ομάδες που δεν έδιναν παίκτες να έρθουν να παίξουν στην Αφρική. Συνέβαλε τα μέγιστα ο Μπάμπα. Είχε σοβαρό τραυματισμό, είναι εξαιρετικό παιδί θα τον βοηθήσουμε όλοι, όσο καιρό σου παίρνει να μείνεις εκτός λόγω του τραυματισμού άλλο τόσο σου παίρνει να έρθεις στο επίπεδό σου».

Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η ενεργοποίησή του στον ΠΑΟΚ:

«Έτσι είναι. Είναι σημαντικό να είναι χαρούμενος. Είπε και για το γκολ με το Σάο Τομέ που το χάρηκε πάρα πολύ. Στην περίπτωση του είναι σημαντικός ο χρόνος συμμετοχής. Ο Μπάμπα έχει πάρει αυτοπεποίθηση γιατί είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο να παίζει. Εδώ και 1-2 μήνες βλέπω έναν τελείως διαφορετικό παίκτη».

Για το αν θα έλεγε στον Μπάμπα να μείνει ΠΑΟΚ:

«Είναι δική του απόφαση. Χρειάζεται χρόνο να παίξει. Είναι ο μόνος τρόπος να επανέλθει. Στον ΠΑΟΚ τον βοηθά ότι παίζει. Και η Τσέλσι βοηθιέται που βλέπει να ενεργοποιείται ένα περιουσιακό της στοιχείο. Πρέπει να είναι σε ομάδα που να τον εμπιστεύονται, να τον αγκαλιάζουν και να του δίνουν χρόνο. Αν είναι ο ΠΑΟΚ, γιατί όχι;»

Για τη σκέψη του Μπάμπα να σταματήσει το ποδόσφαιρο:

«Η αλήθεια είναι ότι δεχτήκαμε κριτική. Ακόμα και γιατί τον καλέσαμε στην Εθνική. Εμείς είμαστε στο πλευρό του. Πιστεύω ότι δε θα έμπαινε σε τέτοια διαδικασία. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του, αυτό έμαθε να κάνει από παιδί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα