ΠΑΟΚ: O Βιεϊρίνια στο πλευρό της μικρής Χάνα (pic)

ΠΑΟΚ: O Βιεϊρίνια στο πλευρό της μικρής Χάνα (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: O Βιεϊρίνια στο πλευρό της μικρής Χάνα (pic)

bet365

Η φανέλα του Πορτογάλου αρχηγού του ΠΑΟΚ θα τεθεί σε δημοπρασία και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του αγώνα ζωής που δίνει η μικρή Χάνα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια προσέφερε μια υπογεγραμμένη φανέλα του με τον ΠΑΟΚ για την υποστήριξη της μικρής Χάνα, που δίνει τη δική της μάχη, μιας και πάσχει από ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια.

Ο «κάπτεν» του «Δικεφάλου» στέκεται για ακόμα μια φορά δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη και όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία της φανέλας, που θα γίνει μέσω του Charity Idols, θα διατεθούν για αυτόν τον σκοπό.

Στη σελίδα του οργανισμού αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ποδαρικό στις μεγάλες Πασχαλινές δημοπρασίες που ξεκίνησαν σήμερα, μας κάνει ο πρωταθλητής Ευρώπης και αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιειρίνια.

Ο Αντρέ στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της μικρής Χάνα που πάσχει από ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια, και προσφέρει την φορεμένη και υπογεγραμμένη φανέλα του.

Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.com. Solidarity 4 Ever».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα