Παναθηναϊκός: Θέλει χρόνο ακόμα ο Κουρμπέλης!

Παναθηναϊκός: Θέλει χρόνο ακόμα ο Κουρμπέλης!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Θέλει χρόνο ακόμα ο Κουρμπέλης!

bet365

Η επιστροφή του αρχηγού του Παναθηναϊκού θα τραβήξει ακόμα περισσότερο και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και να χάσει όλα τα παιχνίδια στα play offs.

Στις 12 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η τελευταία εμφάνιση του Δημήτρη Κουρμπέλη με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Στις 20 Ιανουαρίου 2021 αποφασίστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση στους κοιλιακούς και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρχε, θα επέστρεφε σε ένα μήνα στις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού. Ο διεθνής μέσος είχε καταπονηθεί πάρα πολύ στο ξεκίνημα της σεζόν και είναι δεδομένο πως θα έπρεπε να έχει προστατευθεί.

Ο αρχηγός των πρασίνων, λοιπόν, μέχρι και σήμερα, δύο μήνες μετά, δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, καθώς νιώθει ενοχλήσεις όταν φορτσάρει, όταν προσπαθεί να πάει ένα βήμα πιο πέρα για την επιστροφή του.

Όπως είχαμε αναφέρει την Τετάρτη, ήταν σίγουρο πως ο Κουρμπέλης θα έχανε όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου, ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν ακόμα χειρότερα για τον παίκτη και τον Παναθηναϊκό. Αυτή την στιγμή είναι αδιευκρίνιστο το πότε θα είναι έτοιμος και δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Όσο, πάντως, θα πονάει τόσο πιο πίσω θα πηγαίνει η επανεμφάνιση του. Αν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις, τότε μπορεί να τον δούμε και πάλι αγωνιζόμενο φέτος. Για την ώρα, Όλα είναι ανοιχτά, ακόμη και να μην αγωνιστεί σε καμία αναμέτρηση του μίνι πρωταθλήματος, το οποίο ολοκληρώνεται στις 16 Μαϊου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα