Παναθηναϊκός: Ο κίνδυνος και οι επιλογές στη μεσαία γραμμή

Παναθηναϊκός: Ο κίνδυνος και οι επιλογές στη μεσαία γραμμή

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο κίνδυνος και οι επιλογές στη μεσαία γραμμή

bet365

Ο Παναθηναϊκός λόγω τραυματισμών κινδυνεύει να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ χωρίς κανένα από τα βαριά του χαρτιά στον άξονα του κέντρου. Ποιοι έχουν κάποιες πιθανότητες και ποιες είναι οι εναλλακτικές του Λάζλο Μπόλονι.

Κάθε παιχνίδι στα φετινά play offs είναι τελικός για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το Τριφύλλι... αυτοκτόνησε στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος στην Τρίπολη και την 2η αγωνιστική φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ(4.4) σε ένα ματς όπου το τρίποντο είναι μονόδρομος για να μην χάσει κι άλλο πολύτιμο έδαφος στην μάχη για ενα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το Τριφύλλι, πάντως, αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρό πρόβλημα στην μεσαία γραμμή ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς μέσα σε όλα, ήρθε να προστεθεί και η ρήξη μηνίσκου του Γιασίν Αγιούμπ, ο οποίος κλήθηκε να βοηθήσει αν και παραγκωνισμένος εδώ και καιρό, όντας αξιοπρεπής πάνω στο χορτάρι.

Όπως είναι γνωστό, Μαουρίσιο και Σανκαρέ έχουν υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο. Στις 7 Μαρτίου ο Σενεγαλέζος μέσος, στις 19 του ίδιου μήνα ο Βραζιλιάνος. Παράλληλα νοκ-άουτ εδώ και καιρό είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς στις 20 Ιανουαρίου.

Αν κάποιος έχει πιθανότητες(όχι πολλές για την ώρα) να αγωνιστεί, αυτός είναι ο Μαουρίσιο. Ο 33χρονος άσος έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά και κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα γίνει ξεκάθαρο το αν θα προλάβει ή όχι. Ο Σανκαρέ έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες ενώ ο Κουρμπέλης δεδομένα είναι εκτός, όπως πιθανότατα και για τα υπόλοιπα ματς του πρώτου γύρου. Όπως, φυσικά και ο Αγιούμπ που έκανε επέμβαση σήμερα.

Οι λύσεις, λοιπόν, είναι περιορισμένες. Τα καλά νέα ήρθαν από την επιστροφή του Γιάννη Μπουζούκη μετά από περίπου δύο μήνες, με τον 23χρονο μέσο να είναι πανέτοιμος ενόψει ΠΑΟΚ. Από κει και πέρα, υπάρχει ο Σεχ Νιάς, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος ενώ στην μεσαία γραμμή μπορεί να παίξει και ο Λουκάς Βιγιαφάνιες.

Πάντως, και σε περίπτωση που ο Μαουρίσιο δεν είναι έτοιμος, τότε ακόμη μία εναλλακτική στα χέρια του Μπόλονι, αποτελεί ο Φραν Βέλεθ, με τον Ισπανό να έχει παίξει φέτος και στον άξονα του κέντρου, έχοντας καλή εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα