Μποροβήλος: «Ο Αστέρας έχει καταφέρει πάρα πολλά»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Ο Αστέρας έχει καταφέρει πάρα πολλά»

bet365

Ο πρόεδρος των Αρκάδων στάθηκε στις επιτυχίες που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η ομάδα και έδωσε το «σύνθημα» και για την επόμενη ημέρα της
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή (26/3) ημέρα για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς συμπλήρωσε 90 χρόνια ιστορίας. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μποροβήλος έστειλε το δικό του «μήνυμα» μέσω του Arcadia 93,8. «Ιδιαίτερα σημαντική μέρα η σημερινή για την ομάδα μας. Συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση της. Πρέπει να σταθούμε στα τελευταία 18 χρόνια, όπου οι κ.κ. Μπάκος και Καϋμενάκης πήραν μια ομάδα από επίπεδο τοπικών πρωταθλημάτων και την έκαναν μια ομάδα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια κατάφερε πάρα πολλά, είναι για 14 χρόνια συνεχώς στη Super League και μπαίνει με το καλό στο 15ο. Είναι μέσα στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν ανελλιπώς στο κορυφαίο πρωτάθλημα», σχολίασε αρχικά.
Και συνέχισε. «Όσον αφορά, δε, στις επιτυχίες του αυτές είναι πάρα πολλές. Εχει εκπροσωπήσει την πόλη μας και την Αρκαδία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχει πάει σε τελικό Κυπέλλου, ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να είναι ακόμα καλύτερα και να φέρουμε μεγαλύτερες ακόμα επιτυχίες για την Τρίπολη και την Αρκαδία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα