ΠΑΟΚ: Επίσημο το τέλος της συνεργασίας με τον Όλαφ Ρέμπε

ΠΑΟΚ: Επίσημο το τέλος της συνεργασίας με τον Όλαφ Ρέμπε

ΠΑΟΚ: Επίσημο το τέλος της συνεργασίας με τον Όλαφ Ρέμπε

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή. «Θα επιστρέψω ως φίλος», δηλώνει ο Όλαφ Ρέμπε.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος έχει αναχωρήσει για τη Γερμανία.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος αθλητικό διευθυντή Όλαφ Ρέμπε, μετά την παραίτησή του.

Παρά το σύντομο διάστημα, ήταν μια εποικοδομητική και δημιουργική συνεργασία και ο κ. Ρέμπε ολοκλήρωσε πολύ σημαντικές αποστολές για την ανάπτυξη του Συλλόγου.

Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή και την καριέρα του», αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι».

Από την πλευρά του ο Όλαφ Ρέμπε προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Ευχαριστώ την μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ για την ευκαιρία να γίνω μέλος της. Αισθάνθηκα ευπρόσδεκτος και είχα όλα τα απαραίτητα μέσα για μα συμβάλω κι εγώ στην δημιουργία ενός αυτάρκους και σύγχρονου ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία της γεμάτης Τούμπας, αλλά ευελπιστώ ότι αυτό θα γίνει σύντομα καθώς σκοπεύω να επιστρέψω εδώ ως φίλος.

Οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους παίκτες, τους προπονητές, τους υπαλλήλους του αγωνιστικού τμήματος, στο management και τους υπαλλήλους των γραφείων για το ζεστό καλωσόρισμα και την βοήθεια στη δουλειά μου.

Οφείλω επίσης μεγάλη ευγνωμοσύνη στην οικογένεια Σαββίδη για την μεγάλη τιμή της συνεργασίας μας. Παραμένω φίλος και υποστηρικτής του ΠΑΟΚ και ευελπιστώ ότι θα συναντηθούμε ξανά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα