ΠΑΟΚ: «Ο Ρέμπε αποχωρεί την άλλη εβδομάδα»

ΠΑΟΚ: «Ο Ρέμπε αποχωρεί την άλλη εβδομάδα»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Ο Ρέμπε αποχωρεί την άλλη εβδομάδα»

bet365

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ μέσα στις επόμενες μέρες, όπως αναφέρει την Πέμπτη (25/3) η Bild.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα περιμένουν στη Νυρεμβέργη τον Όλαφ Ρέμπε για να επισημοποιηθεί το ξεκίνημα της συνεργασίας τους, όπως τόνισε με δηλώσεις του στην Bild ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ντίτερ Χέκινγκ, υπογραμμίζοντας πως αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα η προεργασία για τη νέα σεζόν.

«Ο Όλαφ θα φύγει από την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. Είναι προγραμματισμένο να ενταχθεί στην ομάδα την επόμενη εβδομάδα. Πάντα είχαμε την 1η Απριλίου ως προθεσμία για αρχίσουμε την προεργασία της νέας σεζόν και νομίζω ότι τελικά θα το πετύχουμε», ανέφερε ο Ντίτερ Χέκινγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα