Σανκαρέ: «Δουλεύω κάθε μέρα για να επιστρέψω πιο γρήγορα» (pic)

Σανκαρέ: «Δουλεύω κάθε μέρα για να επιστρέψω πιο γρήγορα» (pic)

Gazzetta team
Σανκαρέ: «Δουλεύω κάθε μέρα για να επιστρέψω πιο γρήγορα» (pic)

bet365

Ο Γιουνούς Σανκαρέ ευχαρίστησε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για τα ενθαρρυντικά μηνύματα που έχει λάβει από αυτούς, ενώ και ο ίδιος έστειλε μήνυμα γρήγορης επιστροφής στα γήπεδα.

Ο Σενεγαλέζος μέσος, ο οποίος βρίσκεται στα «πιτς» μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη που δέχεται, ενώ έστειλε παράλληλα και μήνυμα γρήγορης επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

«Καλημέρα σε όλους,

Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα στήριξης. Πηγαίνω από καλό στο καλύτερο, η αποκατάσταση πηγαίνει πολύ καλά. Δουλεύω κάθε μέρα με το ιατρικό τιμ, προκειμένου να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται στον αγωνιστικό χώρο», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα