Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ξανά ο Σανκαρέ!

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ξανά ο Σανκαρέ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ξανά ο Σανκαρέ!

bet365

Ο Γιουνούς Σανκαρέ που έγινε αναγκαστική αλλαγή στους Ζωσιμάδες, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο μηνίσκο και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για το επόμενο εικοσαήμερο.
Σοβαρό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό! Ο Γιουνούς Σανκαρέ μετά την θλάση που υπέστη και επέστρεψε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, χτύπησε ξανά, αυτή την φορά στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 37'! Ο Σενεγαλέζος μέσος θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός για τουλάχιστον είκοσι ημέρες. Θα χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και την πρώτη αγωνιστική των play offs και αναμένεται να επιστρέψει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις αρχές Απριλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα