Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στον μηνίσκο και ο Αγιούμπ

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στον μηνίσκο και ο Αγιούμπ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στον μηνίσκο και ο Αγιούμπ

bet365

Ο Αγιούμπ υποβάλλεται σε αρθροσκόπηση έπειτα από απόφαση που πάρθηκε μετά και τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο γόνατο! Με ρήξη μηνίσκου διαγνώστηκε, όπως έχει συμβεί και με τον Μαουρίσιο...

Ο Γιασίν Αγιούμπ τις τελευταίες ημέρες είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αντίκρισαν την μικρή ρήξη στον μηνίσκο του ποδοσφαιριστή έπειτα και από την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής.

Λόγω και της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας με τα προκριματικά του Μουντιάλ, αποφασίστηκε να κάνει αρθροσκόπηση, όπως συνέβη και με τον Μαουρίσιο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή λόγω η απουσία του εκτιμάται ότι δεν θα ξεπεράσει τις δύο εβδομάδες, ωστόσο, πιο ακριβής εκτίμηση θα γίνει και μετά την διαδικασία της αποκατάστασης του προβλήματος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα