Βόλος: «Δεν ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της ομάδας»

Βόλος: «Δεν ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της ομάδας»

Gazzetta team
Βόλος: «Δεν ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της ομάδας»

bet365

Η ομάδα της Μαγνησίας έκανε γνωστό πως «ναυάγησαν» οι συζητήσεις για παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Παρελθόν πριν καν γίνουν παρών αποτελούν από σήμερα (23/3) οι υποψήφιοι ξένοι (λατίνοι) επενδυτές στο Βόλο, καθώς όπως έκανε γνωστό η ομάδα «ναυάγησαν» οριστικά οι επαφές που υπήρχαν για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της. Ετσι επί του παρόντος η ομάδα δεν αλλάζει χέρια, αν και τόνισε πως είναι ανοικτή σε οποιαδήποτε πρόταση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ και ο πρόεδρος προσωπικά, κάνουν γνωστό στο φίλαθλο κοινό ότι η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών που ήταν σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί.
Παρά ταύτα επειδή η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ είναι από τις πλέον υγιείς κεφαλαιουχικά, νομικά και αθλητικά, ανακοινώνει ότι θα συζητήσει κάθε σοβαρή πρόταση υγιούς επενδυτή μεγαλομετόχου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα