Άρης: Ο Σάσα με την ιστορική φανέλα του Γκάλη

Άρης: Ο Σάσα με την ιστορική φανέλα του Γκάλη

Gazzetta team
Άρης: Ο Σάσα με την ιστορική φανέλα του Γκάλη

bet365

Ο αμυντικός χαφ του Άρη, Λούκας Σάσα, φωτογραφήθηκε με την ιστορική φανέλα του Νίκου Γκάλη, της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88, αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ.

Ο Λούκας Σάσα υπέγραψε στον Άρη μέχρι το 2024 και λίγο αργότερα φωτογραφήθηκε με τη θρυλική φανέλα της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88. Αυτή με το Νο6, που φορούσε ο Νίκος Γκάλης.

Όπως ανέφερε ο ΑΣ Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ είναι μία οικογένεια κι αυτό αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία. Όπως έγινε τη Δευτέρα 22/3, όταν ο Λούκας Σάσα «φόρεσε» την πανοπλία του Αυτοκράτορα!

Η Δευτέρα είναι μία χαρούμενη μέρα για την οικογένεια του ΑΡΗ, αφού ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας και αμυντικούς χαφ της Super League, ο Λούκας Σάσα, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για ακόμα τρία χρόνια. Μία εξέλιξη που γεμίζει χαρά άπαντες και δείχνει ότι το μονοπάτι κορυφής που βαδίζει ο ΑΡΗΣ είναι πλέον «μονόδρομος».

Στο πλαίσιο της υπογραφής του νέου συμβολαίου, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έδωσε στον 31χρονο Βραζιλιάνο τη θρυλική φανέλα της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88. Ο Σάσα τη δέχτηκε με χαρά και φωτογραφήθηκε μ’ αυτήν, στέλνοντας το μήνυμα ότι αυτό το κειμήλιο πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι φίλου του ΑΡΗ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρης και Λούκας Σάσα μαζί έως το 2024

ΠΑΕ Άρης: «Θέλαμε να τον κρατήσουμε… δεν μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό»

Σάσα: «Έρχεται η ώρα του Άρη, το βλέπει όλη η Ελλάδα!»

Λούκας Σάσα: Η (ωραία) τρέλα δεν πάει στα βουνά…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα