ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια, αλλά με Πασχαλάκη και Αουγκούστο στο 4-3-3 (vid)

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια, αλλά με Πασχαλάκη και Αουγκούστο στο 4-3-3 (vid)

bet365

O αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ στην ενδεκάδα επιστρέφουν οι Αουγκούστο και Πασχαλάκης. Με τρεις στα χαφ και εκτός οι Ουάρντα, Κρμέντσικ.

Εξι αλλαγές και πολλά νέα πρόσωπα επέλεξε ο Πάμπλο Γκαρσία για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των playoffs.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, ο Ντάγκλας Αουγκούστο παίρνει φανέλα βασικού μετά τις 31 Ιανουαρίου, ενώ στην τριάδα των χαφ οι επιλογές του Ουρουγουανού τεχνικού ήταν οι Στέφαν Σβαμπ και Ομάρ Ελ Καντουρί.

Εκτός έμειναν οι Αμρ Ουάρντα και Μάικλ Κρμέντσικ, όπως και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τένοντα, με αποτέλεσμα να μην είναι καν στην 20αδα των γηπεδούχων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα