Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται το νέο ετήσιο συμβόλαιο του Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται το νέο ετήσιο συμβόλαιο του Βαλμπουενά

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται το νέο ετήσιο συμβόλαιο του Βαλμπουενά

bet365

Θέμα χρόνου είναι πια να προκύψουν οι επίσημες ανακοινώσεις για το νέο ετήσιο συμβόλαιο του Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό. Πιθανώς μες στην ερχόμενη εβδομάδα.
Είναι μία εξέλιξη που έχει δρομολογηθεί καιρό τώρα και που το τελευταίο διάστημα κρίθηκε οριστικά. Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα συνεχίσει και του χρόνου στον Ολυμπιακό και πλέον απομένουν οι σχετικές ανακοινώσεις (πιθανότατα μες στην ερχόμενη εβδομάδα). Εάν και δεν υπάρχει σχετική επιβεβαίωση επί τούτου το συμβόλαιό του από πλευράς οικονομικών όρων δεν θα είναι στο ίδιο επίπεδο με το προηγούμενο.
Ο Βαλμπουενά φέτος έχει 28 ματς με 2 γκολ και 8 ασίστ. Ο 36χρονος Γάλλος συνολικά στον Ολυμπιακό έχει 70 ματς με 11 γκολ και 31 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα