Βαλμπουενά: Έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα του νέου συμβολαίου του

Βαλμπουενά: Έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα του νέου συμβολαίου του

Δημήτρης Τομαράς
Βαλμπουενά: Έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα του νέου συμβολαίου του

bet365

Το happy end για το νέο συμβόλαιο του Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό (για έναν ακόμα χρόνο) δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ πια.

Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Ματιέ Βαλμπουενά - όπως είχατε διαβάσει σχετικά στο Gazzetta - είχε και φυσικά συνεχίζει να έχει τη διάθεση και την μεγάλη επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό με ένα νέο ετήσιο συμβόλαιο, με το οποίο και θα κλείσει την καριέρα του. Ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στη NOVA είχε επιβεβαιώσει τις σχετικές πληροφορίες και το πόσο θέλει να μείνει στον Πειραιά. Όλα δείχνουν πως θα έχουμε και φέτος deal παραμονής του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ουσιαστικά η υπόθεση αυτή δείχνει να οδεύει προς την τελική της ευθεία για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό και τους Πειραιώτες. Ο Βαλμπουενά έχει ήδη πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Στην καριέρα του στο Λιμάνι έχει 70 ματς με 11 γκολ και 31 ασίστ. Φέτος πάντως έχει 28 ματς με 2 γκολ και 8 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα