Άρης: Εκτός προπόνησης οι Μήτρογλου, Κάτσε και Γκάνεα

Άρης: Εκτός προπόνησης οι Μήτρογλου, Κάτσε και Γκάνεα

Gazzetta team
Άρης: Εκτός προπόνησης οι Μήτρογλου, Κάτσε και Γκάνεα

bet365

Ο Άρης θα ολοκληρώσει αύριο (21/3) την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας των Playoffs απέναντι στον Ολυμπιακό από την οποία θα απουσιάσουν οι Κώστας Μήτρογλου, Έργκυς Κάτσε, Κριστιάν Γκάνεα και Σάντε Σίλβα.

Οι τρεις πρώτοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Σίλβα θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Όπως σημείωσε η ΠΑΕ Άρης στην ενημέρωσή της… «σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, επιθετική τακτική, αμυντική υποομαδική τακτική και τελειώματα φάσεων) με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να συμμετέχουν και πάλι σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης, ενώ οι Κώστας Μήτρογλου, Εργκυς Κάτσε και Κριστιάν Γκάνεα, από την πλευρά τους, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Σάντε Σίλβα (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ στον αντίποδα επανέρχεται ο Ντάνιελ Μαντσίνι, που εξέτισε την ποινή του.

* Οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορωνοϊού και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα