ΟΦΗ: Ο σούπερ άτυχος Τσιλιανίδης

ΟΦΗ: Ο σούπερ άτυχος Τσιλιανίδης

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ο σούπερ άτυχος Τσιλιανίδης

bet365

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται συνεχώς από ενοχλήσεις στον έσω μηνίσκο, ναι μεν δεν έχουν σχέση με το μόσχευμα που του έχει τοποθετηθεί, αλλά παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψει στη δράση
Οσκαρ ατυχίας διεκδικεί και μάλλον κερδίζει, δυστυχώς, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ επέστρεψε τον Γενάρη στα γήπεδα μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη τον περασμένο Μάιο, όμως μετά από λίγο άρχισε να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον έσω μηνίσκο του εγχειρισμένου του μεν ποδιού, αλλά χωρίς να υπάρχει κάποια σχέση με το μόσχευμα που του τοποθετήθηκε. Από τότε ακολουθεί συντηρητική θεραπεία, η οποιά αποσκοπεί ώστε να αποφύγει κάποια νέα χειρουργική επέμβαση.
Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο «Τσίλια» που την περασμένη σεζόν ήταν εκ των MVP της ομάδας την τρέχουσα τον «κυνηγά» μία κακοδαιμονία που δεν του έχει επιτρέψει να παίζει, αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον χιαστό που είχε πειραχθεί. Τις επόμενες μέρες όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, θα παρθεί και η τελική απόφαση εάν θα υποβληθεί ή όχι σε επέμβαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα