Super League Interwetten: Οι ομάδες με τις περισσότερες αποβολές

Φώτης Καρακούσης
Super League Interwetten: Οι ομάδες με τις περισσότερες αποβολές

bet365

Το Σαββατοκύριακο ανοίγει η αυλαία των playoffs και playout και το gazzetta σας θυμίζει τις πιο άτακτες ομάδες της κανονικής διάρκειας, αυτές με τις περισσότερες αποβολές.

Εφές Αναντολού - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια

Λίγες ημέρες έμειναν πριν αρχίσουν τα playoffs και playout, καθώς το Σάββατο ξεκινάει η μάχη για την σωτηρία και την Κυριακή αυτή για την Ευρώπη, μιας και ουσιαστικά το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί. Μέχρι να έχουμε την πρώτη σέντρα, ας δούμε κάποια στατιστικά στοιχεία που έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Σήμερα θα ρίξουμε το βάρος στις αποβολές. Όχι ατομικά, αλλά ομαδικά, θα δούμε τις ομάδες πο0υ ήταν πιο «άτακτες» από τις άλλες. Θα δούμε τις πέντε πρώτες, μια πρωτιά που σε κανέναν δεν θα άρεσε. Μια λίστα που καμία δεν θα ήθελε να βρίσκεται, αλλά από την άλλη είναι και εξαιρετικά δύσκολο να το αποφύγεις.

Βόλος: Ο πιο άτακτος με 6 παίκτες

Αρχίζουμε με το Βόλο. Οι Βολιώτες βρίσκονται στην κορυφή των ομάδων με τις περισσότερες αποβολές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Συνολικά την άγουσα προς τα αποδυτήρια; είτε με απευθείας κόκκινη, είτε με δεύτερη κίτρινη, είδαν συνολικά 6 ποδοσφαιριστές των Θεσσαλών. Συγκεκριμένα οι παίκτες του Βόλου που αποβλήθηκαν στις 26 αγωνιστικές που πέρασαν είναι οι Φράνκο Φερράρι (23 συμμετοχές, 1 γκολ), Σαλβαδόρ Σάντσες (20 συμμετοχές), Ροντρίγκο Κολόμπο (13 συμμετοχές, 1 γκολ), Ντααν Ριένστρα (23 συμμετοχές, 1 γκολ), Μπαριέντος Ακόστα Ζαν Πιερ (18 συμμετοχές).

ΟΦΗ: Θέμα με τις αποβολές οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ πραγματοποιεί έναν τραγικό δεύτερο γύρο, έχοντας όχι μία και δύο αλλά 10 συνεχόμενες ήττες. Οι Κρητικοί από εκεί που ίσως να έκαναν όνειρα ακόμα και για playoffs, έχουν βρεθεί στην προτελευταία θέση και κινδυνεύουν σε μεγάλο βαθμό, είτε με απευθείας υποβιβασμό, είτε με συμμετοχή στα μπαράζ. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου αρχικά και πλέον του Νίκου Νιόπλια, βρίσκεται στην 2η θέση της λίστας που ξαναλέμε πως καμία δεν θα ήθελε να ήταν, έχοντας 5 αποβολές παικτών. Συγκεκριμένα για τον ΟΦΗ έχουν αποβληθεί οι Βαχίντ Σελίμοβιτς (11 συμμετοχές), Χουάν Νέιρα (16 συμμετοχές, 3 γκολ), Ναζαρένο Σολίς (6 συμμετοχές), Μπόι Βάτερμαν (14 συμμετοχές), Μιγκέλ Μεγιάδο (20 συμμετοχές, 1 γκολ).

Λαμία: Τέσσερις οι αποβολές στους Λαμιώτες

Την πεντάδα συμπληρώνουν τρεις ομάδες με 4 αποβολές και εμείς ξεκινάμε με την Λαμία. Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου από την στιγμή που ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε την ομάδα, έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία και εκεί που ήταν το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, έχει γίνει φαβορί ακόμα και για την απευθείας σωτηρία. Οι Λαμιώτες είδαν 4 παίκτες τους να αποβάλλονται και πάνε να δούμε ποιοι ήταν. Ξεκινάμε με τον Γιώργο Σαραμαντά (12 συμμετοχές), και συνεχίζουμε με τον Λαζάρ Ρόμανιτς (21 συμμετοχές, 2 γκολ), Ζήση Χατζηστραβό (6 συμμετοχές), Μίλος Ντέλετιτς (20 συμμετοχές, 3 γκολ).

Ατρόμητος: Η μόνη ομάδα με παίκτη με 2 αποβολές

Συνεχίζουμε με τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να είναι οι μοναδικοί που έχουν παίκτη με 2 αποβολές. Οι «κυανόλευκοι» φέτος δεν είχαν την πορεία που θα ήθελαν στο πρωτάθλημα μένοντας εκτός playoffs. Με τους βαθμούς που έχουν μαζέψει, δεν θα αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στα playout, αλλά σίγουρα θα ήθελαν κάτι παραπάνω από το να μείνουν στην κατηγορία. Όσον αφορά τους παίκτες με αποβολές, αρχικά είναι ο Χουάν Μουνίθ ο μόνος με 2 (21 συμμετοχές, 3 γκολ) και ακολουθούν ο Μπόγιαν Μάτιτς (15 συμμετοχές) και Σπύρος Ρισβάνης (9 συμμετοχές).

ΑΕΚ: Η πρώτη από τους «Big 4» με 4 αποβολές

Την πεντάδα συμπληρώνει η ΑΕΚ που επίσης έχει δει 4 φορές παίκτη της να αποβάλλεται. Η Ένωση είναι η μοναδική από του «Big 4» που έχει τόσες αποβολές, σε μια χρονιά που έχει πολλές μεταπτώσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο σε πολλά παιχνίδια θα λέγαμε πως έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους. Όσον αφορά τους παίκτες που έχουν αποβληθεί είναι ο Πέτρος Μάνταλος (24 συμμετοχές, 1 γκολ), Εμάνουελ Ινσούα (13 συμμετοχές), Εβγέν Σάκχοφ (19 συμμετοχές, 3 γκολ), Παουλίνιο (10 συμμετοχές).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα