Αστέρας Τρίπολης: Η Κοσέντζα σκέφτεται (σοβαρά) την αγορά του Αντζουλά

Γιώργος Ντυμένος
Αστέρας Τρίπολης: Η Κοσέντζα σκέφτεται (σοβαρά) την αγορά του Αντζουλά

bet365

Στην Ιταλία θεωρούν πως η ομάδα της Serie B θα αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό και θα αγοράσει τα δικαιώματά του έναντι μισού εκατομμυρίου ευρώ
Κάτοικος Ιταλίας έγινε πρόσφατα ο Γιώργος Αντζουλάς, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης παραχώρησε τον νεαρό αμυντικό δανεικό στη Κοσέντζα. Ο 21χρονος στόπερ ντεμπουτάρισε πρόσφατα στη Serie B καθώς ξεκίνησε βασικός στα ματς με Σαλερνιτάνα και Βιτσέντσα και φαίνεται πως με το «καλημέρα» έκλεψε την παράσταση στο «Stadio San Vito».
Οπως μάλιστα αναφέρουν στη γειτονική χώρα η νυν ομάδα του θα προχωρήσει στην απόκτησή του με κανονική μεταγραφή μόλις εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και για χάρη του θα δαπανήσει ένα ποσό που υπολογίζεται σε περίπου 500.000 ευρώ.
Αυτόματα, πάντα για τους Ιταλούς, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός προορίζεται για «μόνιμη εγκατάσταση» στη Καλαβρία, ενώ οι Αρκάδες, εφόσον βέβαια επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες, θα προχωρήσουν σε ακόμη ένα πολύ καλό deal, σε μία «αγορά» που τα τελευταία χρόνια συνεγάζονται πολύ συχνά.
Το τρέχων είναι το 2ο πέρασμα του Αντζουλά από την Ιταλία, καθώς παλαιότερα αγωνίζονταν στους «μικρούς» της Φιορεντίνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα