Car.gr ΠΑΣ: Ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός και το ραντεβού με τον Γιαννίκη

Θοδωρής Βασίλης
Car.gr ΠΑΣ: Ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός και το ραντεβού με τον Γιαννίκη

bet365

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται για τα play out με το βλέμμα παράλληλα στην επόμενη χρονιά. Άμεσα το ραντεβού με τον Αργύρη Γιαννίκη, προχωρούνε οι ανανεώσεις. Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης.
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τον ΠΑΣ ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Με νίκη στην έδρα ενός αντιπάλου που επίσης εντυπωσίασε με την πορεία του τερματίζοντας στην πρώτη εξάδα. Οι Ηπειρώτες παρά το γεγονός πως το ματς ήταν ουσιαστικά αδιάφορο (εκτός και αν πιστεύει κανείς ότι ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα θα κινδυνέψει στα play out) το αντιμετώπισαν με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετώπισαν όλα τα παιχνίδια την φετινή σεζόν.

Και η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση του ΠΑΣ ήταν συνέχεια των συνεχόμενων καλώς εμφανίσεων του τελευταίου μήνα – με αποκορύφωμα τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό. Ένας ΠΑΣ που μπήκε από την αρχή δυνατά, με το γνωστό του στυλ παιχνιδιού και την πίεση ψηλά και μέχρι το 25ο λεπτό είχε δύο δοκάρια και μια καλή κεφαλιά με τον Εραμούσπε περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τον αντίπαλό του.

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε όταν ο Αστέρας ανέβηκε αφού η άμυνα του ΠΑΣ κρατούσε σχετικά άνετα, με τους Αρκάδες να απειλούν κυρίως με στημένες φάσεις. Οι Ηπειρώτες παίζουν σε κάθε ματς για τη νίκη – ανεξαρτήτου αντιπάλου – και το απέδειξαν και στην Τρίπολη αφού δεν έδειχναν να συμβιβάζονται με τον βαθμό κι έψαξαν το γκολ της νίκης μέχρι το τέλος του αγώνα και δικαιώθηκαν με τον Μπρένερ. Η εμφάνιση και η νίκη της Κυριακής ήταν το επιστέγασμα για μια πολύ καλή σεζόν στην κανονική διάρκεια της Super League Interwetten για μια ομάδα που λίγοι την υπολόγιζαν και την θεωρούσαν από τα φαβορί για τον υποβιβασμό (γιατί προερχόταν από την Sl2, γιατί προερχόταν από έξι μήνες απραξίας και γιατί είχε το μικρότερο μπάτζετ μεταξύ των άλλων).

Πλέον, έχοντας συγκεντρώσει 31 βαθμούς η ομάδα θα μπει στα play out χωρίς άγχος με στόχο να πάρει την πρώτη θέση στο μίνι αυτό πρωτάθλημα των επτά αγωνιστικών, άλλωστε με εξαίρεση τον Βόλο που έχει δύο βαθμούς δεν υπάρχει άλλος αντίπαλος που να είναι πιο ψηλά.

Όπως με τον Παναθηναϊκό και χωρίς άγχος

Από κει και πέρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΣ είχε την χειρότερη δυνατή κλήρωση, αφού θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Χωρίς ίχνος ασέβειας στους δύο Δικεφάλους, αλλά ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή στην χώρα κάτι που σημαίνει πως ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Αυτό δεν αλλάζει κάτι για τον Αργύρη Γιαννίκη και τους παίκτες του, αφού με όποιον και να αγωνίζονταν πάλι οι πιθανότητες δεν θα ήταν με το μέρος τους. Άγχος δεν θα υπάρχει, αντίθετα κίνητρο και μεγάλο, και όπως έγινε και στον προηγούμενο γύρο με τον Παναθηναϊκό γιατί όχι και τώρα να μην γράψει αυτή η ομάδα ιστορία.

Παράλληλα, μετά από χρόνια στον ΠΑΣ έχουν ξεκινήσει από νωρίς το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Την ώρα που άλλες ομάδες θα βράζουν στο ζουμί τους για την μάχη της παραμονής ή της Ευρώπης, στα Γιάννενα ήδη έχουν σηκώσει μανίκια και ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά. Ήδη ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις για τα συμβόλαια που λήγουν και είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε πως ο δανεισμός του Μπρένερ θα ανανεωθεί για άλλο ένα χρόνο και πλέον απομένουν λεπτομέρειες. Σε καλό δρόμο βρίσκεται και του Εραμούσπε ο οποίος με μια μικρή αύξηση αναμένεται επίσης να παρατείνει την παραμονή του στα Γιάννενα, τώρα για το αν θα είναι για ένα χρόνο ή δύο θα φανεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Επίσης, ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έχει κλείσει ήδη την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν ( είχαμε αναφερθεί από τον Ιανουάριο στο gazzetta.gr) η οποία κινείται στο πλαίσιο και στην λογική του Γιώργου Χριστοβασίλη με παίκτες που μέσω του ΠΑΣ μπορούν να αναδειχθούν ακόμα περισσότερο. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που η ομάδα τον παρακολουθεί πάνω από χρόνο και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το ραντεβού με τον Γιαννίκη

Αυτό όμως που καίει τόσο τον ΠΑΣ όσο κυρίως τον κόσμο του είναι η παραμονή του αρχιτέκτονα αυτής της ομάδας, του Αργύρη Γιαννίκη. Το συμβόλαιο του νεαρού τεχνικού λήγει το καλοκαίρι και τώρα θα υπάρξει το πρώτο σοβαρό ραντεβού που θα αφορά την συνέχιση της συνεργασίας τους. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να τα πούνε μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας και θα τα βάλουν κάτω τα δεδομένα και θα αποφασίσουν. Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει κρύψει ότι επιθυμία του κάποια στιγμή είναι να δουλέψει στην Γερμανία (άλλωστε εκεί είναι και η οικογένειά του) αλλά γνωρίζει καλά επίσης πως τις συνθήκες που του δίνει ο ΠΑΣ (ως προς το ελεύθερο στο γενικό κουμάντο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι) δεν θα το βρει σε καμία άλλη ελληνική ομάδα, την ώρα που και ο ίδιος ξέρει καλά πως ο κύκλος αυτής της ομάδας που άνοιξε πέρυσι στην Super League 2 δεν έχει κλείσει και πως μπορεί του χρόνου με τον βασικό κορμό και κινήσεις σε θέσεις που πονάει η ομάδα γιατί όχι να πάρει του χρόνου την θέση του Αστέρα Τρίπολης. Η πρόταση που θα έχει στα χέρια του θα είναι δεδομένα αρκετά καλύτερη από το τωρινό του συμβόλαιο, κάτι απολύτως λογικό. Το αν θα μείνει θα φανεί, αλλά το γεγονός πως οι όποιες κινήσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη για ανανέωση συμβολαίων γίνονται εν γνώσει του προπονητή κάτι δείχνει χωρίς αυτό να προδικάζει κάτι. Εξελίξεις πάντως θα υπάρξουν άμεσα και όταν λέμε άμεσα, εννοούμε στις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα