ΟΦΗ: Χωρίς Νέιρα και Σωτηρίου με Βόλο, αμφίβολος ο Ντε Γκούζμαν

ΟΦΗ: Χωρίς Νέιρα και Σωτηρίου με Βόλο, αμφίβολος ο Ντε Γκούζμαν

Gazzetta team
ΟΦΗ: Χωρίς Νέιρα και Σωτηρίου με Βόλο, αμφίβολος ο Ντε Γκούζμαν

bet365

Χουάν Νέιρα και Δημήτρης Σωτηρίου τίθενται εκτός μάχης για την εκτός έδρας πρεμιέρα του ΟΦΗ με τον Βόλο στα play out, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντε Γκούζμαν.

Δεν ήταν ευχάριστα τα νέα στον ΟΦΗ σχετικά με την κατάσταση του Χουάν Νέιρα. Ο Αργεντινός έχει υποστεί διάταση των ινών στον υποκνημύδιο μυ, χωρίς ρήξη, την Τετάρτη (17/3) θα αρχίσει θεραπεία, αλλά δεν υπολογίζεται για την εκτός έδρας πρεμιέρα με τον Βόλο στα play out.

Το ίδιο ισχύει με τον γκολκίπερ Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι ταλαιπωρείται από διάταση (χωρίς ρήξη). Όσο για τον Ντε Γκούζμαν, έχει υποστεί διάταση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, χωρίς ρήξη ή αιμάτωμα. Αρχίζει θεραπεία και εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στην πρεμιέρα των play out.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα