Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι εναντίον της ΑΕΚ»

Gazzetta team
Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι εναντίον της ΑΕΚ»

bet365

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με την απόφαση να καταλογιστεί πέναλτι εναντίον της ΑΕΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, η εύστοχη εκτέλεση του οποίου έκρινε το ματς υπέρ των Θεσσαλών.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 1-0 προ ημερών από τον Βόλο, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάσου Δουβίκα στο 45'+3'. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Χουάν Χοσέ Περέα από τον Μάριο Μιτάι.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με τον καταλογισμό της παράβασης, στην ανάλυση που έκανε για τις φάσεις της 26ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας).

«Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση να καταλογιστεί πέναλτι, καθώς υπήρξε επαφή από το γόνατο του αμυνόμενου στο πίσω μέρος του ποδιού του επιτιθέμενου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή» ανέφερε ο Κλάτενμπεργκ, ο οποίος συμφώνησε και με την απευθείας αποβολή του Μπαριέντος για την κουτουλιά στο στομάχι του Μάνταλου.

Από εκεί και πέρα, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής συμφώνησε με τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ (το έκανε ο Χουσίνο στον Χασάν). Όπως σημείωσε:

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση πέναλτι, καθώς και τα δύο χέρια του αμυνόμενου ήταν γύρω από το σώμα του επιτιθέμενου, με τη μπάλα να βρίσκεται σε απόσταση παιξίματος. Παρόλο που η ΚΕΔ αναγνωρίζει ότι σε ένα βαθμό συμβαίνουν κρατήματα εντός της περιοχής πέναλτι από ποδοσφαιριστές, το συγκεκριμένο ήταν πολύ έντονο και με τα δύο χέρια από τον αμυνόμενο, ο οποίος δεν ήθελε να παίξει τη μπάλα».

Σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ, δεν υπήρξε παράβαση εναντίον του γκολκίπερ Τσιφτσή στον αγώνα Αστέρας - ΠΑΣ και ως εκ τούτου το γκολ του Μπρένερ στο 85 για την ομάδα της Ηπείρου ήταν κανονικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα