Δουβίκας: «Όνειρό μου να παίξω στο εξωτερικό» (vid)

Δουβίκας: «Όνειρό μου να παίξω στο εξωτερικό» (vid)

Gazzetta team
Δουβίκας: «Όνειρό μου να παίξω στο εξωτερικό» (vid)

bet365

Ο επιθετικός του Βόλου μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ και εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή για το εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Δουβίκας στη NOVA:

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα ξανά και είμαστε ευχαριστημένοι με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο πρώτο μέρος είχαμε την υπεροχή, στο δεύτερο μείναμε πιο πίσω για να κρατήσουμε το προβάδισμα και το καταφέραμε. Έχω αυτοπεποίθηση, ήρθα να δώσω στον Βόλο τον καλύτερό μου εαυτό και δουλεύω σκληρά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για το γεγονός ότι άνθρωποι της Άντερλεχτ ήρθαν να τον δουν από κοντά:

«Δεν το σκέφτομαι την ώρα του παιχνιδιού. Είναι τιμή να σε κοιτάνε τέτοια μεγάλα κλαμπ. Είναι δύσκολη ερώτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου γιατί είναι ανάλογα και με την πρόταση, όμως όνειρό μου είναι να παίξω στο εξωτερικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα