Μάνταλος: «Ένα δύσκολο βράδυ για μας, δεν υπάρχουν λόγια» (vid)

Gazzetta team
Μάνταλος: «Ένα δύσκολο βράδυ για μας, δεν υπάρχουν λόγια» (vid)

bet365

Ο αρχηγός της ΑΕΚ παραδέχθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν την ευθύνη για την κακή εμφάνιση και την ήττα της Ένωσης στον Βόλο, δίχως να υπάρχουν δικαιολογίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Μάνταλος στη NOVA:

«Ηταν ένα κακό παιχνίδι, καταφέραμε να κάνουμε μια πολύ καλή κακή εμφάνιση και χάσαμε ένα ακόμη ματς. Ηταν μία κακή εμφάνιση. Χάσαμε μόνοι μας το παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν είχαμε αποφασιστικότητα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα της σεζόν. Ένα δύσκολο βράδυ για εμάς… Ένα δύσκολο βράδυ. Δεν υπάρχουν εξηγήσεις. Δεν υπάρχουν λόγια», ανέφερε αρχικά ο Μάνταλος και πρόσθεσε:

«Είμαι εδώ γιατί πρέπει να είμαι. Χάσαμε ένα ακόμη παιχνίδι. Πέρυσι είχαμε κάνει μια καλή πορεία στα πλέι οφ. Σίγουρα υπάρχουν τραυματισμοί, δικαιολογίες. Οσοι είμαστε θα δώσουμε τα πάντα για να βρεθούμε σε μία καλή θέση. Είναι 10 παιχνίδια. Οποιοι είμαστε θα δώσουμε ό,τι έχουμε. Ό,τι μπορούμε για να έχουμε μία ανάλογη πορεία με την περσινή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα