Χιμένεθ: «Έλειψαν πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε στο εσωτερικό της ομάδας» (vid)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Έλειψαν πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε στο εσωτερικό της ομάδας» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στα προβλήματα της αμυντικής γραμμής της ομάδας του μετά την ήττα από τον Βόλο, τονίζοντας πως στην Ένωση λείπουν πράγματα που πρέπει να δουλευτούν στο εσωτερικό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ στη NOVA:

Για το παιχνίδι;

«Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ένα ξεκάθαρο πρόβλημα στην άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έκανε περισσότερες επιθέσεις, είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είχε τον έλεγχο, αλλά δεν έκανε πολλές φάσεις για να σκοράρει. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είναι ένας καθρέπτης, που στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κανόνες που πρέπει να σέβεσαι κι αν δεν το σέβεσαι το πληρώνεις. Η ένταση και η συγκέντρωση δεν έλειψαν. Ισως έλλειπαν άλλα πράγματα. Είναι πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε στο εσωτερικό».

Αν αποτελεί πισωγύρισμα αυτή η ήττα;

«Αυτό που βλέπω είναι πως ο Νταντσένκο παίζει όλο και καλύτερα στη γραμμή με τετράδα στην άμυνα. Αν και οι αντίπαλοι θα είναι δυνατοί, η ομάδα έχοντας τον Μπακάκη, τον Σβάρνα, τον Λόπες θα δυναμώσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα