Άρης: Επιστροφή Κουέστα, Μήτρογλου στην 11αδα!

Gazzetta team
Άρης: Επιστροφή Κουέστα, Μήτρογλου στην 11αδα!

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα επέστρεψε στο βασικό σχήμα του Άρη καθώς θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του στον αγώνα (19:00) με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης».

Δεν αλλοιώθηκε η εμπιστοσύνη του Άκη Μάντζιου στον Ισπανό τερματοφύλακα κι αυτό αποδεικνύεται μέσα από την επιστροφή του στο βασικό σχήμα του Άρη στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Αυτή είναι η μία από τις τέσσερις αλλαγές που επιφύλαξε ο προπονητής των «κίτρινων» καθώς στην τετράδα της άμυνας προτίμησε το δίδυμο Ροζ, Δεληζήση, τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στη δεξιά πλευρά ενώ στο αριστερό άκρο επέστρεψε ο Κριστιάν Γκάνεα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής διατηρήθηκαν οι Λούκας Σάσα, Τζέιμς Τζέγκο, όπως και ο Φακούντο Μπερτόγλιο σε ρόλο επιτελικού μέσου. Μεταξύ Σίλβα και Μπρούνο, για τη δεξιά πλευρά, ο Άκης Μάντζιος προτίμησε τον πρώτο, ενώ στο αριστερό άκρο της επίθεσης επιλέχθηκε ο Μπρούνο Γκάμα. Ο Κώστας Μήτρογλου είναι στην κορυφή της επίθεσης, στο δεύτερο παιχνίδι (μετά από αυτό με τον Ατρόμητο) στο οποίο θα ξεκινήσει στο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα