Ολυμπιακός: Χωρίς Μπα στο Αλκαζάρ, μέσα ο Χριστοφιλόπουλος

Ολυμπιακός: Χωρίς Μπα στο Αλκαζάρ, μέσα ο Χριστοφιλόπουλος

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Χωρίς Μπα στο Αλκαζάρ, μέσα ο Χριστοφιλόπουλος

bet365

Ο Ουσεϊνού Μπα έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κυριακής (14/3, 19.00) με την ΑΕΛ. Στη θέση του ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε τον 18χρονο Γιάννη Χριστοφιλόπουλο.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ το βράδυ της Κυριακής (14/3, 19.00, novasports3HD), στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας για την κανονική περίοδο αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Ουσεϊνού Μπα έμεινε εκτός αποστολής, καθώς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε νοκ άουτ. Στη θέση του μπήκε ο 18χρονος στόπερ Γιάννης Χριστοφιλόπουλος (17/07/2003). Δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Σεμέδο, Βρουσάι και Παπαδόπουλος, ενώ εκτός έμεινε και ο Καραργύρης.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 20 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα σε 25 παιχνίδια και θέλουν να ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια με διαφορά τουλάχιστον 16 βαθμών από τον δεύτερο της κατάταξης.

Η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα