Άρης: Οι απουσίες και το πλάνο του Μάντζιου

Άρης: Οι απουσίες και το πλάνο του Μάντζιου

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα (14/3, 19:00) με τον ΟΦΗ όπου μεταξύ άλλων έχει να διαχειριστεί και τέσσερις απουσίες.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ματέο Γκαρσία, Χαβιέρ Ματίγια, Έργκυς Κάτσε και ο τιμωρημένος Ντάνιελ Μαντσίνι. Οι απουσίες προφανώς μειώνουν τις επιλογές του Άκη Μάντζιου και ουσιαστικά τον αναγκάζουν να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Αμφιβολίες υπάρχουν μόνο για την τετράδα της άμυνας. Το πιθανότερο είναι να διατηρηθεί το δίδυμο των Ροζ, Δεληζήση όπως και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν στο δεξί άκρο. Στο αντίστοιχο αριστερό διεκδικούν θέση οι Κρίστιαν Γκάνεα, Νικόλας Ιωάννου με τον πρώτο να θεωρείται ο επικρατέστερος.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Λούκας Σάσα και Τζέιμς Τζέγκο θα «γράψουν» ένα ακόμη παιχνίδι, μπροστά τους θα είναι ο Μπερτόγλιο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μπρούνο Γκάμα. Η δεύτερη ανοιχτή θέση είναι αυτή του δεξιού χαφ όπου τη διεκδικούν οι Μπρούνο, Σάντε Σίλβα. Ο Κώστας Μήτρογλου προβλέπεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα