ΠΑΟΚ: «Φλαμένγκο και Φλουμινένσε τσεκάρουν τον Αουγκούστο»

ΠΑΟΚ: «Φλαμένγκο και Φλουμινένσε τσεκάρουν τον Αουγκούστο»

ΠΑΟΚ: «Φλαμένγκο και Φλουμινένσε τσεκάρουν τον Αουγκούστο»

bet365

Η Φλαμένγκο και η Φλουμινένσε ενδιαφέρονται για τον Ντάγκλας Αουγκούστο και έχουν στις λίστες του το όνομα του Βραζιλιάνου μέσου, χωρίς να υπάρχει κάτι περισσότερο, ούτε κάποια επίσημη πρόταση προς τον ΠΑΟΚ.

Την ώρα που παραμένει σε εκκρεμότητα ο δανεισμός του Λέο Ζαμπά στην Ατλέτικο Γκοϊανένσε, δύο ομάδες από τη Βραζιλία, η Φλαμένγκο και η Φλουμινένσε, φέρεται να εξετάζουν την περίπτωση του Ντάγκλας Αουγκούστο.

«Ο Ντάγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ με πέρασμα από βραζιλιάνικες ομάδες έχει προταθεί στη Φλαμένγκο, αλλά και στη Φλουμινένσε. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση σε εξέλιξη. Παίκτες προτείνονται συνεχώς στη Φλαμένγκο γιατί είναι ένα καλά δομημένο κλαμπ, πληρώνει στην ώρα του και άρα πολλοί παίκτες θα ήθελαν να αγωνιστούν με τη φανέλα της στη Βραζιλία», αναφέρει ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Βένε Κασαγκράντε.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα