ΠΑΟΚ: Δεν υπέγραψε στην Ατλέτικο Γκοΐανιένσε ο Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Δεν υπέγραψε στην Ατλέτικο Γκοΐανιένσε ο Ζαμπά

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δεν υπέγραψε στην Ατλέτικο Γκοΐανιένσε ο Ζαμπά

bet365

Μπορεί ο Λέο Ζαμπά να πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην Ατλέτικο Γκοΐανιένσε, αλλά τελικά δεν υπέγραψε με την βραζιλιάνικη ομάδα.

Ο Λέο Ζαμπά είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ με προορισμό την πατρίδα του την Βραζιλία όπου και θα δινόταν δανεικός. Η ομάδα αυτή είχε βρεθεί και ήταν η Ατλέτικο Γκοΐανιένσε.

Μάλιστα, ο Ζαμπά πέρασε από ιατρικές εξετάσεις κι ετοιμαζόταν να υπογράψει. Αυτό όμως, δεν έγινε και όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο ίδιος επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα, κι έτσι αποχώρησε για το Σάο Πάολο όπου βρίσκεται η βάση του.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Γκοΐανιένσε δήλωσε σχετικά για το όλο θέμα: «Είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στη μέση. Μίλησα με τον παίκτη και μου είπε ότι έχει κάποια προσωπικά προβλήματα. Η Ατλέτικο δεν μπορεί να ρισκάρει. Κάνουμε εκτίμηση αυτής της κατάστασης».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα