ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Ινγκασον και νέο συμβόλαιο

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Ινγκασον και νέο συμβόλαιο

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Ινγκασον και νέο συμβόλαιο

bet365

Μόνο απλή δεν είναι η υπόθεση ανανέωσης του Ίνγκι Ινγκασον, όσο κι αν στον ΠΑΟΚ θέλουν διακαώς να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τον Ισλανδό στόπερ, που είναι από τους κορυφαίους της σεζόν.

Δύο-τρία είναι τα εναπομείναντα «βαριά» συμβόλαια (απ’ τις καλές εποχές…) στον ΠΑΟΚ, καθώς ο εξορθολογισμός, που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, έχει «ρίξει» κατά πολύ το συνολικό κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος, πλέον, δεν υπάρχουν συμβόλαια με… τρελές απολαβές.

Το ένα «βαρύ» συμβόλαιο ανήκει στον Φερνάντο Βαρέλα (λήγει το καλοκαίρι του 2022), το άλλο στον Ίνγκι Ίνγκασον (επίσης με λήξη το καλοκαίρι του 2022) και το τρίτο στον Ομάρ Ελ Καντουρί (λήγει αυτό το καλοκαίρι).

Για τον Μαροκινό μέσο έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις, το θέμα του «πάγωσε», εδώ και καιρό, με τις πιθανότητες ανανέωσης να μην είναι και τόσες πολλές. Πάντως, οι δύο πλευρές θα το ξανασυζητήσουν με το τέλος της σεζόν.

Για τον Ισλανδό στόπερ τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Οι εμφανίσεις του, τα καθοριστικά γκολ, η συνολική συμπεριφορά του, τον έχουν αναγάγει σ’ έναν από τους κορυφαίους της χρονιάς. Δεν τίθεται, λοιπόν, θέμα διάθεσης ή επιθυμίας, από την πλευρά της διοίκησης, το αντίθετο μάλιστα.

Το πρόβλημα με τον 27χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό έχει να κάνει με τις ετήσιες απολαβές του. Αυτή την στιγμή το συμβόλαιο του αποφέρει ένα εγγυημένο ποσό άνω των 900 χιλιάδων ευρώ. Τέτοια ποσά δεν υπάρχουν σήμερα στον ΠΑΟΚ. Αποτελούν μια… καλή ανάμνηση, όμως ο Ίνγκασον δεν δείχνει προς το παρόν διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του αποδεχόμενος μια πιθανή μείωση. Γι’ αυτό και ο ατζέντης του, έχοντας πάρει παραμάσχαλα τα DVD των φετινών αγώνων του «Δικεφάλου», πλασάρει τον πελάτη του σε πολλές αγορές της Ευρώπης.

Δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να επικρατήσει η λογική, που ίσχυσε στις περιπτώσεις των Λημνιού, Άκπομ και Πέλκα, οι οποίοι έφυγαν μέσω πωλήσεων έχοντας μπει στον τελευταίο χρόνο, όμως είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει την ομάδα αφού πρώτα λύσει την εκκρεμότητα που δημιούργησε ο Όλαφ Ρέμπε με την παραίτησή του από τα καθήκοντα του αθλητικού διευθυντή.

Άλλωστε, δεν είναι μόνο το συμβόλαιο του Ίνγκασον που λήγει μέσα στο 2022. Συνολικά υπάρχουν 17 τέτοιες περιπτώσεις που θα πρέπει να αξιολογηθούν και να παρθούν οι σωστές αποφάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα