Άρης: Ο Μήτρογλου και η έλλειψη επιλογών στο κέντρο

Άρης: Ο Μήτρογλου και η έλλειψη επιλογών στο κέντρο

bet365

Ο Άκης Μάντζιος σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα στον αγώνα (14/3, 19:00) με τον ΟΦΗ αλλά συγκεκριμένες απουσίες μειώνουν το επίπεδο των επιλογών του.

Η σημερινή (11/3) προπόνηση ουσιαστικά «επικύρωσε» τις απουσίες των Χαβιέρ Ματίγια, Έργκυς Κάτσε και Ματέο Γκαρσία στον αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας και δεν μπορούν να μπουν στο αγωνιστικό πλάνο του Άκη Μάντζιου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μικραίνει ο κύκλος των επιλογών του ενόψει της αναμέτρησης με την κρητική ομάδα. Για παράδειγμα, στον άξονα της μεσαίας γραμμής μοιάζει αναπόφευκτη η χρησιμοποίηση των Τζέιμς Τζέγκο, Λούκας Σάσα, εκτός κι αν ο 51χρονος τεχνικός του Άρη προχωρήσει σε αλχημείες και χρησιμοποιήσει ως αμυντικό χαφ τον Εμάνουελ Σάκιτς. Το πιθανότερο είναι όμως να πάει με την… πεπατημένη του διδύμου που «έβγαλε» το σύνολο των αγώνων εντός του 2021.

Σκέψεις γι’ αλλαγές υπάρχουν στα αμυντικά άκρα και για την ακρίβεια είναι πιθανή η επιστροφή του Κριστιάν Γκάνεα στο αριστερό άκρο. Σε ότι αφορά το δεξί, ο Μάντζιος θα αποφασίσει μεταξύ των Σούντγκρεν-Σάκιτς, ενώ στο κέντρο της άμυνας δεν προβλέπονται αλλαγές. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Ερωτηματικό υπάρχει για τον δεξί χαφ όπου θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ των Σάντε Σίλβα, Μπρούνο. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα διατηρεί σε ρόλο επιτελικού χαφ, όπως και ο Μπρούνο Γκάμα στην αριστερή πτέρυγα.

Στην κορυφή της επίθεσης, είναι πιθανό να ξεκινήσει για δεύτερη φορά στην 11αδα ο Κώστας Μήτρογλου. Ο έμπειρος επιθετικός είχε χρησιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, δεν πήρε λεπτά συμμετοχής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, φαίνεται όμως ότι είναι στις βασικές επιλογές του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα