Βαρύ το κλίμα για Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ

Βαρύ το κλίμα για Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ

Βαρύ το κλίμα για Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ

bet365

Το επεισόδιο με οπαδούς του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Άρη, έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Έλληνα γκολκίπερ, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ πέριξ της Τούμπας.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η στιγμή της έντασης εντός των κερκίδων της Τούμπας, κατά τη διάρκεια της ισόπαλης (2-2) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άρη, μπορεί να μην πήρε μεγάλη έκταση και η... φωτιά να έσβησε γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ωστόσο έχει διαμορφώσει αρνητικές συνθήκες για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Έλληνα γκολκίπερ, που για δεύτερη φορά μέσα σ’ ένα χρόνο βρίσκεται να πρωταγωνιστεί σε φραστικά επεισόδια με οπαδούς της ομάδας. Στο περσινό ντέρμπι της κανονικής περιόδου με τον Ολυμπιακό υπήρξε η πρώτη δημόσια αντιπαράθεση με οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάτι που επαναλήφθηκε ενώ ήταν σε εξέλιξη το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, αλλά και αρκετή ώρα μετά τη λήξη του της αναμέτρησης.

Την επομένη του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης υπήρξε έντονη φημολογία για το μέλλον του 31χρονου τερματοφύλακα, ωστόσο η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και απέχει πολύ από τα όποια σενάρια θέλουν τον Πασχαλάκη να αποτελεί άμεσα παρελθόν από τον «Δικέφαλο».

Στη Μικράς Ασίας αποφεύγουν να πάρουν εν θερμώ αποφάσεις για ένα τόσο σημαντικό θέμα, που ασφαλώς απασχολεί τον οργανισμό από το βράδυ της Κυριακής (7/3) και αποτελεί αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των επιτελών της ομάδας.

Επιπλέον θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Αθηναίος «πορτιέρε» δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 600.000 ευρώ.

Γίνεται αντιληπτό ότι μόνο εύκολη δεν είναι η διαδικασία της λύσης ενός τέτοιου συμβολαίου, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, εκτός αν αποτελέσει επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Κάτι το οποίο, προς το παρόν, δεν προκύπτει από την πλευρά του Πασχαλάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα