ΑΕΚ: Με το... ζόρι 19αδα ο Χιμένεθ για το ματς με τον Απόλλωνα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με το... ζόρι 19αδα ο Χιμένεθ για το ματς με τον Απόλλωνα

bet365

Συνολικά εννιά παίκτες είναι εκτός για το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς πέρα από τους επτά τραυματίες, στην αποστολή της ΑΕΚ δεν μπήκαν και οι τιμωρημένοι Χνιντ και Κρίστιτσιτς.

Η ΑΕΚ δεν έχει τη δυνατότητα να κοιτάει πίσω της, στους βαθμούς που χάθηκαν και στις κακές εμφανίσεις. Οφείλει να βελτιωθεί και να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να πετύχει τόσο την έξοδο στην Ευρώπη, μέσω του πρωταθλήματος, όσο και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ήταν κάτι άλλωστε που ειπώθηκε στην συνάντηση που είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Μανόλο Χιμένεθ το βράδυ της Παρασκευής, όπου ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ζήτησε εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας, με τον Σεβιγιάνο τεχνικό να εκφράζει και αυτός τις απόψεις του.

Η Ένωση έχει την ευκαιρία απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης τη Δευτέρα (19:30) να εκμεταλλευτεί την ήττα του Παναθηναϊκού και να αυξήσει τη διαφορά της από τους «πράσινους» στους έξι βαθμούς, βάζοντας ένα «μαξιλαράκι ασφαλείας» για τη συνέχεια ενόψει και των πλέι οφ. Είναι επιβεβλημένο για την ΑΕΚ να νικήσει όχι μόνο την Ελαφρά Ταξιαρχία στο ΟΑΚΑ, αλλά και τον Βόλο στο εκτός έδρας ματς την επόμενη Κυριακή με το οποίο οι κιτρινόμαυροι κλείνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την κανονική περίοδο. Γιατί εκτός από βαθμολογικούς λόγους, η ΑΕΚ θέλει να βρει και την ηρεμία της μέσα από δύο νίκες και βελτίωση της εικόνας της.

Φυσικά τα προβλήματα συνεχίζουν να αποτελούν μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Χιμένεθ, ο οποίος βλέπει μονάδες που υπολογίζει πολύ στα πλάνα του να παραμένουν στα... πιτς. Ωστόσο, μέχρι να επιστρέψουν οι τραυματίες και να αρχίσει να αποδίδει το πρόγραμμα εκγύμνασης (όπως τόνισε ο ίδιος ο Χιμένεθ στον Μελισσανίδη), ο Ανδαλουσιάνος κόουτς είναι υποχρεωμένος να βρει τις λύσεις μέσα από τις διαθέσιμες επιλογές του. Για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πέρα από τους τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Μιτάι, Σιμόες, Γαλανόπουλο και Ολιβέιρα, προστέθηκε και το πρόβλημα με τον Τάνκοβιτς, ο οποίος έμεινε και αυτός νοκ-άουτ με θλάση και δεν μπορεί να υπολογίζεται. Επίσης ο Κρίστιτσιτς είναι τιμωρημένος, καθώς είχε δηλωθεί να εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, όπως και ο Χνιντ, ο οποίος αποβλήθηκε στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο.

Έτσι ο Χιμένεθ με το... ζόρι έβγαλε αποστολή με 19 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα