Μπόλονι: «Δεν υπάρχει υπομονή στην Ελλάδα»!

Μπόλονι: «Δεν υπάρχει υπομονή στην Ελλάδα»!

Νίκος Αθανασίου
Μπόλονι: «Δεν υπάρχει υπομονή στην Ελλάδα»!

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογαλική εφημερίδα και μίλησε για την... περιπέτειά του στον Παναθηναϊκό, τον Πέδρο Μαρτίνς και την νίκη της ομάδας του στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά το 2002! Τελευταία φορά που ανέβηκε στην κορυφή του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, δεκαεννιά χρόνια πριν, προπονητής της ήταν ο Λάζλο Μπόλονι. Ο 68χρονος τεχνικός μίλησε για εκείνη την επιτυχία και όλες τις λεπτομέρειες, πριν από περίπου ένα δεκαήμερο. Το θέμα δημοσιεύθηκε σήμερα.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον Παναθηναϊκό ο Ρουμάνος προπονητής στην συνέντευξη που παραχώρησε στον απεσταλμένο της Record στην Αθήνα, Νούνο Μαρτίνς:

Για την απόφαση που πήρε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν μια εύκολη απόφαση, την οποία πήρα αμέσως. Όταν ήρθε η πρόταση δεν το σκέφτηκα, καθώς ήξερα την ομάδα και είχα ήδη ενημέρωση. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες αλλά κολακεύτηκα από την πιθανότητα να τον βοηθήσω να ξαναμπεί στο σωστό μονοπάτι. Ο Παναθηναϊκός ήταν σημαντική ομάδα στην Ευρώπη αλλά έχασε την δύναμή του. Σιγά σιγά θέλει να επιστρέψει. Είναι μια δουλειά ελκυστικά και παράλληλα ρίσκο. Η Ελλάδα είναι σαν την Πορτογαλία. Δεν υπάρχει υπομονή, η έλλειψη υπομονής μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις σε αυτά τα θέματα».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς:

«Ο Ολυμπιακός έχει έναν σπουδαίο προπονητή αλλά βρίσκονται στην Ευρώπη σταθερά τα τελευταία 15-20 χρόνια. Αυτό τον βοήθησε να είναι οικονομικά σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Θα πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο, αλλά δεν γίνεται με την... μία».

Για την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι γιατί δουλέψαμε πολύ για αυτό, δεν σημαίνει όμως πως πετύχαμε κάτι. Ο δρόμος είναι μακρύς. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα δεδομένα προβλήματα που έχουμε εξαιτίας αυτής της νίκης. Τα προβλήματα ψάχνουν ακόμα λύση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα