Μαρτίνς: «Περιμένουμε δύο ενδιαφέροντα και ωραία παιχνίδια με την Άρσεναλ»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Περιμένουμε δύο ενδιαφέροντα και ωραία παιχνίδια με την Άρσεναλ»

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε μετά τη νίκη με τη Λαμία για το 3-0 του Ολυμπιακού, τον Ανδρούτσο αλλά και τους αγώνες με την Άρσεναλ.
Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Ολυμπιακού για:
Τον Ανδρούτσο και το ότι είναι αγωνιστικό κέρδος: Ο Ανδρούτσος είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς διότι έχει τη δυνατότητα να αλλάζει θέσεις. Μπορείς να παίξει πλάγιος αμυντικός, κεντρικός χαφ και ακόμα και εξτρέμ. Είναι παίκτης που είναι πάντα χρήσιμος και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με την απόδοσή του και κυρίως με τη συμπεριφορά του που δεν έχει πρόβλημα να αλλάζει θέσεις.
Το ότι... καθάρισε νωρίς το ματς με τη Λαμία και το ότι με Άρσεναλ εάν πρέπει να τη φοβάται ο Ολυμπιακός ή το ανάποδο: Σήμερα έπρεπε να σκοράρουμε νωρίς για να διαχειριστούμε το ματς όπως θέλαμε. Ήρθε βέβαια ο τραυματισμός του Μπα που ελπίζουμε να έχουμε σύντομα ενημέρωση και να μην είναι κάτι σοβαρό. Έρχεται ένα παιχνίδι σημαντικό και δύσκολο με την Άρσεναλ. Κανένας δεν πρέπει να φοβάται κανέναν. Θα γίνουν δύο ενδιαφέροντα και δύο ωραία παιχνίδια με δύο καλές ομάδες που γνωρίζονται καλά και που οι δύο θα διεκδικήσουν την πρόκριση. Θα είναι ένα αποτέλεσμα που το διεκδικούν και οι δύο ισάξια.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα