Γιαννίκης στα αποδυτήρια: «Θα το θυμόμαστε για πάντα αυτό που πετύχαμε»

Gazzetta team
Γιαννίκης στα αποδυτήρια: «Θα το θυμόμαστε για πάντα αυτό που πετύχαμε»

bet365

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε την τρίτη του νίκη μέσα σε 20 ημέρες επί του Παναθηναϊκού και όπως ήταν λογικό το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν εορταστικό. Αποθέωσε τους παίκτες του ο Αργύρης Γιαννίκης.

Το να κερδίζεις τον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν δεν είναι στην κατάσταση που βρισκόταν παλιότερα, μπορεί να συμβεί. Να επικρατείς όμως τρεις φορές σε διάστημα λιγότερο του ενός μηνός είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα. Ειδικά για ομάδες όπως ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως ήταν λογικό, μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη το γιόρτασαν με την ψυχή τους. Άλλωστε πέτυχαν κάτι που δύσκολα θα ξεχαστεί.

Έτσι, στα αποδυτήρια τα συγχαρητήρια και τα μπράβο δεν σταμάτησαν. Μάλιστα, ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας, ο Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την ομάδα και μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τους δεν σταμάτησε να εκφράζει την περηφάνειά του για αυτό που έχει συμβεί.

«Είμαι πολύ περήφανος για εσάς. Είναι μεγάλο πράγμα να κερδίζεις τρεις φορές τον Παναθηναϊκό. Θα το θυμόμαστε για πάντα αυτό που πετύχαμε», ήταν τα λόγια του 40χρονου τεχνικού γνωρίζοντας και αυτός την αποθέωση.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα