Άρης: Το πλάνο για την Τούμπα και το δίλημμα

Άρης: Το πλάνο για την Τούμπα και το δίλημμα

bet365

Ο Άκης Μάντζιος δείχνει ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του για τα πρόσωπα της μεσοαμυντικής γραμμής ενόψει του ντέρμπι (7/3, 19:30) της Τούμπας, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την αντίστοιχη μεσοεπιθετική.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οι απουσίες των Ματέο Γκαρσία, Χαβιέρ Ματίγια ήταν αναμενόμενες καθώς ο πρώτος δεν είναι σε θέση να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν θα μπορούσε να μπει στην αποστολή από τη στιγμή που εδώ και δύο εβδομάδες αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Ο Ματίγια αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο στις αρχές του Φλεβάρη και για την ακρίβεια χρησιμοποιήθηκε για έξι αγωνιστικά λεπτά. Ο Ισπανός δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο και αναμένεται να επιστρέψει μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Αυτές οι απουσίες είναι σημαντικές, ουσιαστικά αφαιρούν από τον Άκη Μάντζιο τη δυνατότητα παρεμβάσεων στο αρχικό σχήμα και το πιθανότερο είναι να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που χρησιμοποίησε στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η παρουσία του Χουλιάν Κουέστα στην αποστολή κρίνεται αναμενόμενη, δε σημαίνει όμως ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Η επιστροφή του Ζακαρί Μπουσέ συγκεντρώνει συντριπτικές πιθανότητες κι αυτή η απόφαση δε πηγάζει από το πώς νιώθουν οι άνθρωποι του Άρη έπειτα από το ολέθριο λάθος του Κουέστα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όσο από την ψυχολογική κατάσταση του ίδιου του παίκτη.

Στην τετράδα της άμυνας δεν προβλέπονται αλλαγές με τη διαφορά ότι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Εμάνουελ Σάκιτς θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά. Λίντσεϊ Ροζ και Γιώργος Δεληζήσης θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής δεν αλλάζει το δίδυμο των Λούκας Σάσα, Τζέιμς Τζέγκο, ενώ υπάρχουν διλήμματα σε ότι αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Όλα θα εξαρτηθούν από το πού θα χρησιμοποιηθεί ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Στο ενδεχόμενο που παίξει στην κορυφή της επίθεσης τότε θέση στην ενδεκάδα θα διεκδικήσουν οι Μπρούνο, Σάντε Σίλβα στη δεξιά πλευρά. Σε περίπτωση που ο Μαντσίνι παραμείνει στην πτέρυγα τότε ο Δημήτρης Μάνος θα διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης. Το σίγουρο είναι ότι Φακούντο Μπερτόγλιο και Μπρούνο Γκάμα θα παραμείνουν στην 11αδα με την «ελπίδα» ότι θα επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις καθώς αμφότεροι δείχνουν να διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα