ΑΕΚ: Θλάση και ο Τάνκοβιτς

ΑΕΚ: Θλάση και ο Τάνκοβιτς

Gazzetta team
ΑΕΚ: Θλάση και ο Τάνκοβιτς

bet365

Τα μυϊκά προβλήματα δεν λένε να αφήσουν την ΑΕΚ καθώς ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έγινε γνωστό ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Την ώρα που οι Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Μιτάι, Γαλανόπουλος, Σιμόες και Ολιβέιρα παραμένουν εκτός, ακόμα ένα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στην ΑΕΚ και αφορά τον Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός εξτρέμ έχει υποστεί μια ελαφριά θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία. Συγκεκριμένα ο Τάνκοβιτς αισθάνθηκε ένα τσίμπημα στη γάμπα στην προπόνηση της Παρασκευής.

Από τους παίκτες που είναι εκτός, αυτός που ανεβάζει ρυθμούς είναι ο Μπακάκης, ο οποίος έχει ως στόχο να είναι διαθέσιμος για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ καλά τα πάνε στην αποθεραπεία τους τόσο ο Ολιβέιρα όσο και ο Μιτάι. Οι Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλος αναμένεται να επιστρέψουν μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, ενώ για τον Σιμόες θα υπάρξει επανεξέταση όταν βγάλει την ειδική μπότα που του έχει τοποθετηθεί. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά το πρωί του Σαββάτου στις 12:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα