ΠΑΟΚ: Τακτική επί χάρτου από Γκαρσία ενόψει Άρη

ΠΑΟΚ: Τακτική επί χάρτου από Γκαρσία ενόψει Άρη

ΠΑΟΚ: Τακτική επί χάρτου από Γκαρσία ενόψει Άρη

bet365

Χωρίς σημαντικές απουσίες, πλην των Αουγκούστο και Μιχάι, συνεχίστηκε την Παρασκευή (5/3) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη.

Η Παρασκευή (5/3) ξεκίνησε για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ με τις απαραίτητες εξετάσεις για τον κορονοϊό και συνεχίστηκε στο γήπεδο, όπου ο Πάμπλο Γκαρσία και οι συνεργάτες του δούλεψαν πάνω σε θέματα τακτικής και συγκεκριμένα πράγματα που θέλει ο Ουρουγουανός τεχνικός να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές του.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται κι ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται τόσο αγωνιστικά όσο και υγειονομικά για την επικείμενη αναμέτρηση.

Την Παρασκευή (05.03) η μέρα ξεκίνησε με τεστ για τον Covid 19. Στη συνέχεια παίκτες και τεχνικό τιμ βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής ενόψει Άρη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, δρομικές και rondo. Μετά ακολούθησαν μαθήματα τακτικής από τους προπονητές, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα το οποίο είχε συγκεκριμένους τακτικούς στόχους.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε ατομικό, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Το Σάββατο (06.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα