Μπόλονι: «Τα χαστούκι μας πόνεσε, πρέπει να δείξουμε μια άλλη εικόνα»! 

Μπόλονι: «Τα χαστούκι μας πόνεσε, πρέπει να δείξουμε μια άλλη εικόνα»! 

Gazzetta team
Μπόλονι: «Τα χαστούκι μας πόνεσε, πρέπει να δείξουμε μια άλλη εικόνα»! 

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μίλησε για τον αποκλεισμό από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και την νέα αναμέτρηση των δύο ομάδων το Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που του άνοιξε ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Το Τριφύλλι θα ταξιδέψει αύριο για την πόλη της Ηπείρου, όπου το Σάββατο ξαναπαίζει με τον... δήμιό του στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί μία ευκαιρία για τον Λάζλο Μπόλονι, ώστε η ομάδα του να κάνει μια νέα αρχή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: "Θα είναι ένας εύθραυστος αγώνας, πρόκειται για μια ομάδα που δεν έχουμε επιτυχίες. Το χαστούκι που δεχθήκαμε χθες πόνεσε πολύ στο κεφάλι. Ηττηθήκαμε είμαστε στεναχωρημένοι, πρέπει να δείξουμε μια άλλη εικόνα".

Για τον τρόπο που παίζει η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη και αν γνωρίζουν τον τρόπο που αγωνίζεται: "Πιστεύω ότι ο τρόπος που εξελίχθηκε ο αγώνας μας ανάγκασε να γυρίσουμε την πλάτη στη οργάνωση. Αυτό ουσιαστικά μας υποχρέωσε να κάνουμε ενέργειες με ρίσκο που δεν σκεφτήκαμε για να κερδίσουμε την μπάλα".

Σχετικά με το παιχνίδι της Super League που είναι διαφορετικό από αυτό του Κυπέλλου Ελλάδας: "Είναι ένα άλλο παιχνίδι, τα προβλήματα με τον ΠΑΣ αφήνουν τα ίχνη τους. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Αν μπορέσουμε να έχουμε την εξυπνάδα να καταλάβουμε που είμαστε ισχυρότεροι από τον ΠΑΣ είναι σημαντικό αυτό. Θεωρώ ότι με αυτές τις συνθήκες, που έχουμε τον έναν αγώνα μετά τον άλλο πρέπει να έχουμε απλές λύσεις για να μην περιπλέξουμε τα πράγματα".

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα